Odigrani prvi turniri u ovoj sezoni

Na terenu Teniskog kluba Frankopan odigrani su prvi turniri ove sezone u kategorijama do 9 i 17 godina. U kategoriji do 9 godina 20 djevojčica i dječaka borilo se za svoje prve poene, pobjede i nagrade. 

Opširnije...

Turniri do 9 godina

 

Odigrani su svi turniri u konkurenciji do 9 godina. Završni turnir odigran je 25. listopada na terenu Teniskog kluba Frankopan. Natjecatelji, tenisačice i tenisači zajedno s roditeljima uživali su u borbi za sportske nagrade koje su na kraju turnira uručene svim natjecateljima.

 

Opširnije...

Rezultati turnira do 9 godina u Karlovcu

 

Na turniru je prisustvovalo dvadesetero djece iz 5 različitih klubova.TK Frankopan iz Ogulina, TK Josipdol iz Josipdola, TK Ogulin iz Ogulina, TŠ Perušić iz Gospića i TK Sporty iz Karlovca. U trosatnoj prezentaciji tenisa polučili su sljedeće rezultate.

Opširnije...

Odigran turnir do 9 godina u Ogulinu

    Na terenu Teniskog kluba Frankopan a u organizaciji TK Josipdol odigran je prvi turnir iz kalendara Teniskog saveza Karlovačke županije do 9 godina. Na turnir se odazvalo ukupno 23-oje tenisačica i tenisača iz Karlovačke županije. 

Sudionici su podjeljeni u 6 skupina. Igralo se po sistemu round-robin što je omogućilo svakom sudioniku da odigra 5 mečeva. Nakon par sati borbe najmlađi tenisači ostvarili su sljedeće rezultate:

Opširnije...