Nikolina Babić još četiri godine na čelu HTS-a, odabran i Upravni odbor

Nakon usklađivanja članstva Skupštine HTS-a sa Zakonom o sportu, Hrvatski teniski savez u Zagrebu je održao sjednicu nove Skupštine koja je ovom prilikom bila i izborna – s odabirom dosadašnje predsjednice Nikolini Babić za nastavak posla na čelu Saveza u novom četverogodišnjem mandatu, do 2023. godine. Odlukom većine sudionika sjednice, odabran je i novi Upravni odbor, a nakon izbora, predsjednica Babić ukratko je opisala posao koji je pred vodstvom Saveza.

Opširnije...

Turnir rekreativaca

TK Vrbovsko organizira turnir rekreacije, koji će se održati u subotu 16.8.2014. na terenima Teniskog kluba Vrbovsko. Prijava natjecatelja može se obaviti zaključno s petkom 15.8.2014. na telefon 098 348 113. Kotizacija iznosi 100 kn, a uključuje ručak i piće na Kamačniku i sportske nagrade za najbolje.

Lopez pobijedio Antu Pavića

Ante Pavić nije uspio dohvatiti 3. kolo wimbledonskog turnIra, od njega je u 2. kolu uspješniji bio Španjolac Felicano Lopez (6:4, 7:6(4), 7:5) kojem je to bila sedma uzastopna pobjeda (pobjednik ATP turnira u Eastbourneu uoči Wimbledona). Ante je u cijelom meču uspio uhvatiti svega 14 poena na Lopezov servis.

Opširnije...

Ante u drugom kolu Wimbledona

Ante pavićAnte Pavić u svojoj najboljoj sezoni u karijeri napreduje korak po korak. Nakon što je u Roland Garrosu dohvatio glavni ždrijeb, isto je učinio i u Wimbledonu gdje je upisao i lijepu pobjedu protiv Alejandra Falle...

Opširnije...

Pravila tenisa

 Dragi tenisači, približava se početak sezone turnira u svim kategorijama pa vam u sljedećem postu donosimo kratak pregled pravila tenisa koja posebno dobro dođu u trenucima igre kada nismo sigurni tko je u pravu.

Opširnije...

Nadal vodeći na listi zarada, Čilić na 20. mjestu

Španjolski tenisač Rafael Nadal nalazi se na prvom mjestu liste zarada u 2013. godini, dok je prvi hrvatski reket Marin Čilić na 20. poziciji.

Nadal je od turnirskih nagrada u ovoj godini zaradio 5,7 milijuna dolara, što je 1,3 milijuna dolara više od Srbina Novaka Đokovića na drugom mjestu. 

Opširnije...

Puzzle by mypuzzle.org