Masters Karlovačke županije do 9 godina

 

Teniskom klubu Frankopan pripala je čast da bude domaćin završnog turnira Karlovačke županije u kategoriji do 9 godina. Turnir je odigran u subotu 27. rujna sa početkom u 10:00h. Igralo se po standardiziranim pravilima Play and stay tenisa.

 

 Mečevi su igrani na malom terenu a trajali su 10 poena što je omogućilo da svako dijete odigra jednak broj susreta i poena.Ukupno se natjecalo 34 djece iz 5 različitih klubova i to: TK Sporty, TK Josipdol, TK Vrbovskog, TK Ogulina i TK Frankopana. Tenisačice i tenisači bili su ždrijebom podjeljeni u 6 jednakih skupina, a nakon odigranih susreta na prigodnoj objavi rezultata sva djeca su sportski nagradjena:

BRONČANE MEDALJE osvojili su:

Doris Puškarić, Maja Miličević, Ana Salopek, Tea Kesner, Patricija Mihaljević, Magdalena Mrakovčić, Sunčica Tešić, David Rupčić, Filip Matešković, Larisa Eror i Simona Stojanović.

SREBRNE MEDALJE osvojili su:

Petra Manojlović, Anton Stipetić, Amalija Dumešić, Mara Butalo, Vito Vujaklija, Petra Miličević, Verona Zovko, Marta Zovko, Sanja Miščević, Katja Kopriva i Karmen Puškarić.

Za ZLATNE MEDALJE na završnom turniru izborili su se:

Ana Marija Marinić, Kaja Jerak, Toni Kolić, Tara Puškarić, Borna Župan, Lara Volf, Maja Marček, Lucija Božić, Kristijan Kolić, Luka Neralić, Lea Domitrović, Tin Matešić i Dorian Salopek.

Na samom kraju organizator je još jedanput čestitao djeci na ostvarenim rezultatima, roditeljima na strpljenju i potpori, a klubovima se zahvalio na suradnji.

Slike: Foto studio Leon

Puzzle by mypuzzle.org