Turnir povodom proslave dana Grada Ogulina

Prvi ovakav turnir održan je, sada već davne, 1998. godine i od tada svake godine uz pomoć Grada, obogaćuje proslavu rođendana Ogulina. Članovi T.K. Frankopan iznimno su ponosni zbog činjenice da na turnir povodom proslave Dana Grada svake godine natjecatelji dolaze u sve većem broju, a tenisači koji su jednom osjetili čari turnira svake godine dolaze iznova.

 


Povodom proslave Dana Grada, u organizaciji Teniskog kluba „Frankopan“, održan je tradicionalni turnir rekreativaca.
Prvi ovakav turnir održan je, sada već davne, 1998. godine i od tada svake godine uz pomoć Grada, obogaćuje proslavu rođendana Ogulina. Članovi T.K. Frankopan iznimno su ponosni zbog činjenice da na turnir povodom proslave Dana Grada svake godine natjecatelji dolaze u sve većem broju, a tenisači koji su jednom osjetili čari turnira svake godine dolaze iznova. Ove godine, uz domaćine „Frankopane“ sudjelovali su tenisači iz Ogulina, Gospića, Otočca, Rakovice, Tounja i Delnica.
Treće mjesto osvojio je Mladen Stipetić, pobijedivši Damira Vujnovića iz Gospića rezultatom 3/6 7/6(4) 10/5. U finalu je Milan Kolić koji je pobijedio Mišu Oreškovića rezultatom 6/3 6/1.

Puzzle by mypuzzle.org