Teniski klub Josipodol domaćin dva teniska turnira

Na terenima Teniskog kluba  Josipdola ovog vikenda odigrani su turniri iz kalendara natjecanja Teniskog saveza Karlovačke županije i to u kategorijama dječaka i djevojčica do 11 i 13 godina. Ukupno je tridesetak djece pokazalo vještine igranja tenisa te su za taj uspjeh sportski nagrađeni.

 

U subotu je odigran turnir do 13 godina. U kategoriji djevojčica pobjednica turnira je Roberta Balon (TK Frankopan), drugo mjesto pripalo je Matei Žanić (TK Frankopan), a treće Loreni Marinić (TK Josipdol). U kategoriji dječaka najbolji je bio Pavle Vukobrat (TK Sporty), drugo mjesto osvojio je  Valentino Zorkić (TK Josipdol), a treće i četvrto mjesto djele Mario Zajc (TK Frankopan) i Jan Kopriva (TK Frankopan).

djevojcice do 13 godina

djecaci do 13 godina

U nedjelju 11. svibnja natjecali su se dječaci i djevojčice do 11 godina. Kod djevojčica prvo mjesto osvojila je Tena Dubić (TK Sporty), drugo mjesto Karla Marinić (TK Josipdol), a treće Ira Gvozdić (TK Sporty). Kod dječaka prvo mjesto pripalo je Ivanu Vučku (TK Frankopan), drugo mjesto Toniu Belančiću (TK Josipdol), a treće Luki Stipetiću (TK Frankopan).

 

djevojcice do 11 godina

djecaci do 11 godina

 

Sljedeći turnir po kalendaru Saveza ponovno se igra u Josipdolu, ali u kategoriji do 9 godina po pravilima mini-tenisa.

teren