Registracija klubova i igrača za 2017. godinu

Mole se klubovi da obave registraciju kluba i igrača za 2017. godinu. Podatke poslati na mail Saveza. Zadnji dan za prijavu je 30. travanj 2017. Igrači koji ne pošalju do tada prijave neće moći ostvarivati popuste koji su propisani.  

Registracija Klubova i igrača *2016.g.*

Mole se klubovi da obave registraciju kluba i igrača za 2016. godinu. Podatke poslati na mail Saveza. Zadnji dan za prijavu je 29. travanj 2016. Igrači koji ne pošalju do tada prijave neće moći ostvarivati popuste koji su propisani.  

Prijava ekipa za I. županijsku ligu

Teniski savez Karlovačke županije i ove godine organizira tenisku ligu. Prijava ekipa otvorena je do 30. travnja 2015. godine, a svaka ekipa mora imati minimalno dva člana. 

Prijava ekipa: 30. travnja 2015. 

Ždrijeb natjecanja: 3. svibnja 2015.

Vremenik lige: bit će određen nakon ždrijeba 

Trajanje: 4. svibanj - 30. lipnja

Kotizacija: 400,00 kn po ekipi

Igra se po dogovoru: jedan tjedan - jedno kolo

Svaka ekipa u jednom kolu odigra dva pojedinačna susreta i jedan susret u paru

Sistem natjecanja: ligaški

Natjecateljima su osigurani tereni i nove lopte

Sportske nagrade!!!

Za sve druge informacije i prijave kontaktirajte nas.

Tajnik TSKŽ

Marijan Tonković, prof.

092/305-55-70

Registracija Klubova i natjecatelja

Obavještavamo Vas da se bliži nova natjecateljska sezona, a time i rokovi za registraciju klubova i natjecatelja za 2015.godinu.

Mole se Klubovi koji nisu obavili registraciju članova za 2015. godinu da to što prije obave a zaključno s 30.4. Registraciju je potrebno obaviti radi početka nove sezone kako bi članovi ostvarivali popust prilikom uplata kotizacija na pojedinim turnirima.

Za registraciju svakog člana potrebno je dostaviti: sliku igrača, domovnicu i uplatnicu od 30,00kn. 

 

 

ATP Zagreb Indors

Organiziramo posjet najvećem dvoranskom turniru u Hrvatskoj. ATP Zagreb Indors igra se od 31. siječnja do 8. veljače 2015. godine. Za sve članove Teniskog saveza Karlovačke županije osiguran je besplatan posjet ovom turniru u srijedu 4. veljače kada ujedno očekujemo i najzanimljivije susrete i naše predstavnike.

Opširnije...

Puzzle by mypuzzle.org